کد تبلیغات



  • افراد آنلاین : 1
  • بازدید امروز : 42
  • بازدید دیروز : 24
  • هفته گذشته : 162
  • ماه گذشته : 232
  • سال گذشته : 847
  • کل بازدید : 15436
  • کل مطالب : 6024
  • نظرات : 1
iconدسته :

تحقیق در مورد تهیه شیر و پنیر از سویا 9 ص

محصول * تحقیق در مورد تهیه شیر و پنیر از سویا 9 ص* را از سایت ما دریافت نمایید.برای دانلود این فایل روی دکمه آبی رنگ *دریافت فایل* کلیک نمائید تا به صفحه خرید فایل منتقل شوید و فایل را خریداری کنید.


لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 9 صفحه  قسمتی از متن .doc :    تهیه شیر و پنیر از سویا   شیر سویا حتما مشاهده کرده اید که دانه های سویا به شکل لوبیاست و لوبیای سویا نام دارد. با خیس کردن دانه های لوبیای سویا در آب و خرد کردن و فشار دادن سویاهای خیس خورده مایعی بدست می آید که شیرسویا ( SOY MILK )نام دارد. شما می توانید در منزل نیز آن را تهیه کنید. این ماده غذایی در چین بسیار مصرف می شود. شیرسویا، مزه لوبیا می دهد که چینی ها آن را دوست دارند، ولی ممکن است شما این طعم را دوست نداشته باشید. البته با روش های خاص در کارخانه می توان این طعم را کاهش داد . ارزش تغذیه ای شیر سویا : شیرسویا منبع غنی پروتئین  با کیفیت بالا، ویتامین های گروه B و ایزوفلاوون هاست. لاکتوز (قند شیر) را ندارد، بنابراین برای کسانی که دچار مشکل " عدم تحمل لاکتوز " هستند و همچنین برای افرادی که نسبت به شیرگاو حساسیت دارند و نمی توانند شیر بخورند، جایگزین خوبی است. در کشور های دیگر&nbsp ...


    • امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
    • تعداد بازدید : 14

    icon ارسال توسط mostafa | تاريخ : پنجشنبه 18 شهريور 1396 | icon
    آخرین مطالب